ANWB Media

ANWB Extra Sauerland

Met de ANWB Extra reisgids Sauerland heeft u een handzame reisgezel.

In deze reisgids Sauerland vindt u o.a. een selectie van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden.

€8,95

ANWB Extra Lissabon

Dé compacte reisgids Lissabon. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Lissabon hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek het Castelo São Jorge of feest tot het ochtendgloren in Bairro Alto." In deze reisgids Lissabon staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Lissabon.

€8,95

ANWB Extra Hamburg

Dé compacte reisgids Hamburg met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Hamburg heeft u een handzame reisgezel.

Met 250.000 bomen langs de straten is Hamburg de groenste stad van Europa. In Hanzestad Hamburg is ook het water alom aanwezig. Na Rotterdam is de containerhaven van Hamburg de grootste van Europa.

€8,95

ANWB Extra Languedoc-Roussillon

Dé compacte reisgids Languedoc-Roussillon met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Languedoc-Roussillon heeft u een handzame reisgezel.

Tot halverwege de 20e eeuw was deze kust een onherbergzaam moerasland waar alleen een paar zoutzieders en vissers woonden. Inmiddels is dit gebied ontwikkeld tot een toeristische gebied met hotels, jachthavens, campings en vakantiedorpen.

U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.

€8,95

ANWB Extra Suriname

Dé compacte reisgids Suriname. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Suriname hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek de houten huizen in binnenstad van Paramaribo of maak een fietstocht van Paramaribo naar Domburg." In de reisgids Suriname staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Suriname.

€8,95

ANWB Extra Luxemburg

Dé compacte reisgids Luxemburg. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Luxemburg hebt u een handzame reisgezel. "Geniet van de veelzijdige natuur in natuurpark Öewersauer, kampeer aan de Sûre of ga winkelen in Luxemburg stad." In de gids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids

€8,95

ANWB Extra Zuid-Afrika

Dé compacte reisgids Zuid-Afrika met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Zuid-Afrika heeft u een handzame reisgezel.

Zuid-Afrika biedt u niet alleen wilde dieren, maar ook prima wijnen, zoals Buitenverwachting, Vergelegen en Kaapzicht.

U vindt in deze reisgids actuele informatie over de bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan.

€8,95

ANWB Extra Kanaaleilanden

Dé compacte reisgids Kanaaleilanden. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Kanaaleilanden hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek het droomeiland Herm Island of maak een wandeling langs de kust naar Moulin Huet Bay" In de reisgids Kanaaleilanden staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Kanaaleilanden.

€8,95

ANWB Extra Ibiza

Dé compacte reisgids Ibiza. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Ibiza hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek de vesting Balàfia of maak een wandeling langs zoutmeren en zeewier in het Parc Naturel de ses Salines". In de reisgids Ibiza staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Ibiza.

€8,95

ANWB Topografische Atlas Nederland 1:50.000

ANWB Topografische Atlas Nederland, 1:50.000, de meest complete atlas van Nederland.

In de ANWB Topografische Atlas Nederland staan de meest recente edities van alle kaarten 1:50.000 van het Kadaster Geo-Informatie. Wegen, rivieren, bebouwing en grondgebruik worden uitgebeeld door middel van symbolen, lijnen en kleurvlakken. Ook staan namen van gebieden en objecten op de kaart. Bovendien bevat de atlas een plaatsnamenregister en achtergrondinformatie over het gebruik van een topografische kaart. De legenda wordt uitgelegd aan de hand van fotos.

€34,50
Subscribe to RSS - ANWB Media