ANWB Media

ANWB Sprachführer Niederländisch für die Reise

Niederländisch für die Reise, een Duitstalig gidsje voor toeristen om kennis te maken met de Nederlandse taal.

Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Duits en Duits-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er is ook een Engelstalig gidsje (Dutch for travellers) verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

€7,50

ANWB Actief Dolomieten

Dé reisgids Dolomieten voor de actieve vakantieganger. Met dagtochten, wandelingen, en fietsroutes.
De Dolomieten vormen een uniek berggebied aan de zuidkant van de lange Alpenketen. Het gebied bestaat uit een bijna aaneengesloten reeks beschermde natuurgebieden met elk zijn eigen specialiteit. Deze reisgids Dolomieten is bedoeld voor reizigers die ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dit kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto.

€14,95

ANWB Wereldreisgids Marokko

Reisgids Marokko voor de reiziger die buiten de gebaande paden van Marokko wil komen.

De Wereldreisgids Marokko is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die wil verdwalen in de medina van Marrakech, wandelen in de prachtige Koningssteden, opkijken tegen de Hoge Atlas met de onherbergzame Sahara in de rug en wil luieren op de wonderschone zandstranden. Marokko biedt voor ieder wat wils.

€24,95

ANWB Knooppuntenkaart Overijssel en Achterhoek

De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie bestaande uit 10 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijke knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€6,50

ANWB Actief Eifel, Moezel

Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met dagtochten, wandelingen en fietsroutes, waarvan de beginpunten zijn voorzien van navigatiecodes voor Garmin of TomTom.
De ANWB Actief gids Eifel, Moezel is bedoeld voor actieve reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke de omgeving willen verkennen door het maken van dagtochten per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks.

€14,95

ANWB Waterkaart I Vechtplassen 2013/2014

Deze ANWB Waterkaart is onmisbaar voor de pleziervaart voor het gebied Vechtplassen.
Vernieuwde uitgave 2013-2014.

De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld door hun betrouwbare cartografische en nautische informatie.

De Waterkaart Vechtplassen bevat het volgende:

- Inclusief brugnummers met verwijzingen naar Wateralmanak 2 voor bedieningstijden
- Inzetkaarten belangrijkste havens, plaats IJburg
- Scheur- en watervast
- Uitgebreide legenda; jachthavens, brandstofverkooppunten etc.
- Schaal: 1:50.000

€13,25

ANWB Wereldreisgids Israël en de Palestijnse gebieden

Zee, woestijnen en bergen, zo klein als Israël is, zo gevarieerd zijn de landschappen.

Een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden, maar ook in de achtergronden van een land en zijn bevolking.

€24,95
Subscribe to RSS - ANWB Media