ANWB Media

ANWB Campinggids 1 - 2015/2016

ANWB Campinggids deel 1-2015/16 is uitgevoerd in een groter formaat. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de uitgebreide inspectierapporten zijn de alom gewaardeerde ANWB Beoordelingssterren voor de campings toegekend.

Nieuw voor de campinggids 2015/16 is de afmeting. Uit onderzoek is gebleken dat de kampeerder een groter lettertype en symboolaanduiding kan waarderen. Dit is gelukt door het formaat te vergroten.

€13,95

ANWB Campinggids 2 - 2015/2016

ANWB Campinggids deel 2-2015/16 is weer volledig geactualiseerd. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de uitgebreide inspectierapporten zijn de alom gewaardeerde ANWB Beoordelingssterren voor de campings toegekend.

Nieuw voor de campinggids 2015/16 is de afmeting. Uit onderzoek is gebleken dat de kampeerder een groter lettertype en symboolaanduiding kan waarderen. Hier heeft de ANWB gehoor aan gegeven.

€13,95

ANWB Wegenkaart Marokko

ANWB Wegenkaart Marokko. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!

Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten plus stadsplattegronden van Casablanca, Rabat, Agadir en Marrakech.

- Schaal 1:800.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,25
Subscribe to RSS - ANWB Media