ANWB Media

Charmecampings Nederland, België en Luxemburg

De 100 sfeervolste Charme campings in Nederland, België en Luxemburg in een gids gebundeld.

Om tot een selectie van 100 charme campings te komen deed een groep ANWB-campingexperts uitgebreid onderzoek. De geselecteerde campings blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met ruime, groene standplaatsen op idyllische plekken, zoals nabij bos of heide. Bij een sfeervol stadje of aan een kabbelend riviertje.

De gids is opgedeeld in vier regio's: Noord-Nederland, Midden-Nederland, Zuid-Nederland en België en Luxemburg.

€13,95

ANWB Wegenkaart Oostenrijk 2 Salzburg, Stiermarken, Karinthië

Salzburg, Stiermarken, Karinthie

ANWB Wegenkaart Oostenrijk 2, Salzburg, Stiermarken, Karinthië. Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Oostenrijk 2, is veel kaart voor je geld!

€8,95

ANWB Wereldreisgids Californië

De Wereldreisgids Californië is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die gaat voor de dynamische wereldsteden zoals Los Angeles en San Francisco, de exotische woestijnparadijzen, prachtige nationale parken en mooie zandstranden.

Behalve praktische informatie over adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden, winkelen en bus- en treinverbindingen, vindt u hierin ook de achtergronden van land en volk, tal van hoogtepunten, originele tips en schitterende routes.

€24,95

ANWB Wegenkaart Oostenrijk

ANWB Wegenkaart Oostenrijk . Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Oostenrijk , is veel kaart voor je geld!

€9,95
Subscribe to RSS - ANWB Media