ANWB Media

ANWB Klein Vaarbewijs I en II 2016 Online Examentraining

online examentraining

Met de online examentraining Klein Vaarbewijs I en II kan je zes maanden lang onbeperkt oefenen voor het examen op pc, tablet of smartphone.

Een Klein Vaarbewijs is verplicht voor het varen met een pleziervaartuig dat sneller kan varen dan 20 km per uur of een lengte heeft van 15 tot 25 meter. Met dit cursusboek leer je precies wat je nodig hebt voor het behalen van de examens Klein Vaarbewijs I en II.

€22,50

Open en Ontdek Dierenatlas

Met de Dierenatlas ontdekken kinderen vanaf 7 jaar het dierenrijk per continent en wordt er een duidelijk beeld gegeven van de habitats en de dieren die daar leven; Wat is het grootste dier van het continent of wie is het snelst? Leerzaam en leuk tegelijk.

Dit is een uniek 3D pop-up boek over het dierenrijk, vol met fantastische foto's en handige kaders. Met innovatief lamellensysteem waardoor de pagina bij het openen 'verandert'en kinderen steeds iets nieuws kunnen ontdekken.

€18,95

ANWB Wegenkaart Frankrijk 8 Dordogne, Auvergne, Limousin

Dordogne, Auvergne, Limousin

ANWB Wegenkaart Frankrijk; Dordogne, Auvergne, Limousin. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!
Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartje Lyon (schaal 1:120.000) en stadsplattegronden van Limoges en Lyon.

- Schaal 1:300.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,95

ANWB Wegenkaart Frankrijk

ANWB Wegenkaart Frankrijk. Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Frankrijk is veel kaart voor je geld!

€9,95

ANWB Wegenkaart Frankrijk 9 Provence, Côte d'Azur, Alpen zuid

Provence, Cote d Azur, Alpen zuid

ANWB Wegenkaart Frankrijk; Provence, Cote d' Azur, Alpen zuid. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel waar voor je geld!
Deze wegenkaart bevat de gebieden: Provence, Côte d'Azur en Alpen zuid.

De kaart is voorzien van: goede uitsneden, kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes en stadsplattegrond Marseille, Avignon, Aix-en-Provence, Nice, Cannes en Monte Carlo.

- Schaal: 1:300.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,95

ANWB Wegenkaart Duitsland 4 Zwarte Woud, Bodensee

Zwarte Woud, Bodensee

ANWB Wegenkaart Duitsland; Zwarte Woud, Bodensee. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!

Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes en stadsplattegronden van Freiburg im Breisgau, Stuttgart en Ulm/Neu Ulm.

- Schaal 1:200.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,95
Subscribe to RSS - ANWB Media