ANWB Media

ANWB campinggids Charmecampings Nederland, België, Luxemburg

noord-Nederland, Midden-Nederland, Zuid-Nederland, Belgie, Luxemburg

De 100 sfeervolste Charme campings in Nederland, België en Luxemburg in een gids gebundeld.

Om tot een selectie van 100 charme campings te komen deed een groep ANWB-campingexperts uitgebreid onderzoek. De geselecteerde campings blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met ruime, groene standplaatsen op idyllische plekken, zoals nabij bos of heide. Bij een sfeervol stadje of aan een kabbelend riviertje.

De gids is opgedeeld in vier regios: Noord-Nederland, Midden-Nederland, Zuid-Nederland en België en Luxemburg.

€13,95

ANWB Watersport Handboek motorboot varen

praktische tips voor aan boord voor open boten en kajuitjachten

Dit handboek voor motorbootvaarders, vol praktische tips voor aan boord, behandelt een groot aantal, zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor open boten en kajuitjachten.

Het varen met een motorboot wordt steeds populairder in Nederland. Maar om goed en veilig te kunnen varen is wel enige basiskennis vereist. Net zomin als we zonder rijbewijs de openbare weg opgaan, moeten we ook niet zonder de benodigde vaardigheden het openbare water opzoeken. Dit handboek helpt u bij het vergaren van deze benodigde kennis.

€19,50

ANWB Wereldreisgids Israël en de Palestijnse gebieden

Zee, woestijnen en bergen, zo klein als Israël is, zo gevarieerd zijn de landschappen.

Een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden, maar ook in de achtergronden van een land en zijn bevolking.

€24,95

ANWB Actief Denemarken

reisgids met wandelingen, fietstochten, autoroutes

Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.

ANWB Actief is dé reisgids voor actieve vakantiegangers. De gids is bedoeld voor reizigers die naar Denemarken op vakantie gaan en ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dat kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks.

€14,95

ANWB Campinggids Campings onderweg 2013/2014

In deze campinggids Campings onderweg 2013 vind je meer dan 550 campings en 340 camperplaatsen langs doorgaande routes in Europa. Met veel campings die korting geven in voor- en hoogseizoen.
Met de ANWB campinggids Campings onderweg 2013 vindt u makkelijk een goede camping voor onderweg. De campings liggen dicht bij de doorgaande routes naar populaire Europese vakantiebestemmingen. Het merendeel van de campings en de camperplaatsen is voorzien van een GPS-code, dus nog gemakkelijker te vinden.

€8,50

ANWB Fietsgidsen Nederland Twente

twente

De fietsroutes laten de provincie van een verrassend gevarieerde kant zien.

Fietsen door Twente is genieten van een landschap vol verrassende doorkijkjes. Af en toe moet de versnelling een tandje lager, om de Twentse heuvels te beklimmen. De routes leiden u langs groene landgoederen, oude stadjes als Delden en Diepenheim en unieke natuurgebieden.

De fietsgids Twente (Overijssel oost) bevat 23 fietsroutes (29 - 53 km).

- De mooiste fietsroutes in de regio
- Met veel knooppuntroutes
- Uitgebreide achtergrondinformatie

€8,95

ANWB Wegenkaart Italië, Zwitserland

Zwitserland

ANWB Wegenkaart Italië, Zwitserland. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!

Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartje Rome (schaal 1:120.000) en stadsplattegronden van Milaan, Venetië, Bologna, Florence, Rome en Napels.

- Schaal 1:800.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,25

Charmecampings Zwitserland en Oostenrijk

De 100 sfeervolste Charme campings van Zwitserland en Oostenrijk in een gids gebundeld.

Om tot een selectie van 100 charme campings te komen deed een groep ANWB-campingexperts uitgebreid onderzoek. De geselecteerde campings blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met ruime, groene standplaatsen op idyllische plekken, zoals tussen de bergen, of in het bos, nabij een gletsjer of aan een kabbelend riviertje of juist ruige rivier.

€13,95

ANWB Knooppuntenkaart Limburg, Brabant oost en grensstreek

De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie bestaande uit 10 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijke knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€6,50
Subscribe to RSS - ANWB Media