ANWB Media

ANWB Phrasebook Dutch for travellers

Dutch for travellers, een Engelstalig gidsje voor toeristen om kennis te maken met de Nederlandse taal.

Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Engels en Engels-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er is ook een Duitstalig gidsje (Niederländisch für die Reise) verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

€7,50

ANWB Sprachführer Niederländisch für die Reise

Niederländisch für die Reise, een Duitstalig gidsje voor toeristen om kennis te maken met de Nederlandse taal.

Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Duits en Duits-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er is ook een Engelstalig gidsje (Dutch for travellers) verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

€7,50

ANWB Extra Kreta

Dé compacte reisgids Kreta met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Kreta heeft u een handzame reisgezel.
Kreta is met een lengte van 260 km en een breedte van 60 km het grootste Griekse eiland en is behalve voor strandliefhebbers ook een eiland voor wandelaars en rugzaktoeristen.
Een van de 15 beschreven hoogtepunten in deze reisgids is het vestingeiland Spinalónga, de laatste leprakolonie van Griekenland, die pas in 1953 werd opgeheven.

€9,95

ANWB Stadskaart Parijs

Vertaling: Hans Hogendoorn

De ANWB Stadskaart Parijs biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaardigheden, musea, een metrokaartje, omgevingskaart, straatnamenregister en allerlei praktische gegevens.

Deze kaart is duidelijk leesbaar, kan tegen een stootje én maakt verdwalen bijna onmogelijk

- Watervast, scheurt niet
- Veel praktische tips
- Toeristische hoogtepunten

€9,25

ANWB Stadskaart Amsterdam

Vertaling: Hans Hogendoorn

De ANWB Stadskaart Amsterdam biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaardigheden, musea, een metrokaartje, omgevingskaart, straatnamenregister en allerlei praktische gegevens.

Deze kaart is duidelijk leesbaar, kan tegen een stootje én maakt verdwalen bijna onmogelijk

- Watervast, scheurt niet
- Veel praktische tips
- Toeristische hoogtepunten

€9,25

ANWB Waterkaart Nederland

schaal 1:320000

De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare cartografische en nautische informatie.
Deze overzichtelijke Waterkaart bevat het volgende:
- Brandstofverkooppunten, afstanden en maximum diepgang
- Inclusief brugnummers met verwijzingen naar Wateralmanak 2 voor bedieningstijden
- Inclusief een overzicht van alle beweegbare spoorbruggen
- Overzicht jachthavens
- Indeling vaarwegen op doorvaarthoogte
- Uitgebreide legenda

€9,50

ANWB Wateratlas Staande Mastroute

over de binnenwateren van de Delta naar Den Helder en de Dollard

ANWB Wateratlas Staande Mastroute

De Wateratlas Staande Mastroute is een begrip onder zeilers die regelmatig met hun boot binnendoor van de ene kant van ons land naar de andere kant willen. Niet alleen staan de doorgaande vaarwegen hierin, maar ook de jachthavens met hun voorzieningen die je onderweg tegenkomt. En natuurlijk de bedieningstijden van de bruggen en sluizen, zodat je je toch optimaal kunt plannen

€19,95

ANWB Fietskaart 3 Friese meren, Kop van Overijssel

ANWB Fietskaart 3 Friese meren en Kop van Overijssel behoort tot de succesvolle serie ANWB fietskaarten. De fietskaart heeft een schaal van 1:50.000 en daardoor zeer gedetailleerd kaartbeeld. De fietskaart toont alles voor de fietser: alle fietspaden, verhard en onverhard, fietsknooppunten, afstanden tussen knooppunten, paddenstoelnummers, fietsverhuur en fietsservicepunten.
Dit wordt nog aangevuld met uitgebreide toeristische informatie. In deze nieuwe editie zijn de wijzigingen in het knooppuntennetwerk verwerkt.

€8,95
Subscribe to RSS - ANWB Media