ANWB Media

ANWB Fietskaart 18 Brabant midden, De Meierij & Kempenland

de Meierij en Kempenland

De serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten, Brabant midden, De Meierij & Kempenland is een onderdeel hiervan.

De kaarten hebben gedetailleerd kaartbeeld en laten u alles zien wat nodig is voor een plezierige fietstocht: alle fietsknooppunten, afstanden tussen de knooppunten, alle verharde en onverharde fietspaden, LF's en paddenstoelnummers. Ook staan op de kaarten straatnamen en staan fietsverhuur en fietspondjes aangegeven. Dit wordt aangevuld met toeristische informatie: van musea tot campings, van hunebedden tot kastelen. Schaal 1: 50.000 (1 cm = 500 m).

€8,95

ANWB Wegenkaart Nederland noord

ANWB Wegenkaart Nederland noord is onderdeel van een volledige set kaarten die heel Nederland beslaat. De kaart, gemaakt voor automobilisten, beschrijft noord Nederland en is gedetailleerd op schaal 1:200.000. De afritnummers, parkeerplaatsen, restaurants en benzinestations zijn weergegeven op de kaart.

* Schaal 1:200.000
* Plattegronden van de belangrijkste steden
* Uitgebreid plaatsnamenregister
* Inclusief alle afritnummers
* Is als set en ook los verkrijgbaar

€6,25

ANWB Wegenkaart Nederland noord/midden/zuid Set

De meest complete en compacte set wegenkaarten van Nederland.

De ANWB wegenkaart Nederland Noord/midden/zuid is al vele jaren favoriet bij de automobilist.
De kaarten zijn zowel los als in een set van drie verkrijgbaar.
Op een schaal van 1:200.000 worden restaurants, parkeerplaatsen en benzinestations langs de autosnelwegen vermeld. Ook zijn alle afritnummers weergegeven.

- Plattegronden van belangrijkste steden
- Handzaam formaat
- Uitgebreide plaatsnamenregister
- Schaal 1:200.000 (1 cm = 2 km)
- Set in plastic hoes

€15,95

ANWB Wegenkaart Nederland zuid

ANWB Wegenkaart Nederland zuid is onderdeel van een volledige set kaarten die heel Nederland beslaat. De kaart, gemaakt voor automobilisten, beschrijft zuid Nederland en is gedetailleerd op schaal 1:200.000. De afritnummers, parkeerplaatsen, restaurants en benzinestations zijn weergegeven op de kaart.

* Schaal 1:200.000
* Plattegronden van de belangrijkste steden
* Uitgebreid plaatsnamenregister
* Inclusief alle afritnummers
* Is als set en ook los verkrijgbaar

€6,25

ANWB Wegenkaart Nederland midden

ANWB Wegenkaart Nederland midden is onderdeel van een volledige set kaarten die heel Nederland beslaat. De kaart, gemaakt voor automobilisten, beschrijft midden Nederland en is gedetailleerd op schaal 1:200.000. De afritnummers, parkeerplaatsen, restaurants en benzinestations zijn weergegeven op de kaart.

* Schaal 1:200.000
* Plattegronden van de belangrijkste steden
* Uitgebreid plaatsnamenregister
* Inclusief alle afritnummers
* Is als set en ook los verkrijgbaar

€6,25

ANWB Extra Krakau

Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart.

ANWB Extra Krakau beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen.Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

- Met 15 hoogtepunten
- Inclusief oriëntatiekaartjes
- Grote uitneembare kaart

€9,95

ANWB Campinggids Campings onderweg 2015-2016

Campings Onderweg 2015/2016

De gids Campings Onderweg heeft een vernieuwde lay out en bijna 100 nieuwe campings en 35 nieuwe camperplaatsen. De gids biedt een overzicht van mogelijke knelpunten en alternatieve routes, zodat de kampeerder zijn of haar reis optimaal kan voorbereiden.

* Uitgebreid kaartwerk
* Unieke nummering van campings en camperplaatsen
* Met duidelijk symbool voor speciale camperplaatsen of voorzieningen

€8,50

ANWB Campinggids 2 - 2015/2016

ANWB Campinggids deel 2-2015/16 is weer volledig geactualiseerd. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de uitgebreide inspectierapporten zijn de alom gewaardeerde ANWB Beoordelingssterren voor de campings toegekend.

Nieuw voor de campinggids 2015/16 is de afmeting. Uit onderzoek is gebleken dat de kampeerder een groter lettertype en symboolaanduiding kan waarderen. Hier heeft de ANWB gehoor aan gegeven.

€13,95

ANWB Extra Ierland

Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart.

ANWB Extra Ierland beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen. Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

- Met 15 hoogtepunten
- Inclusief oriëntatiekaartjes
- Grote uitneembare kaart

€9,95

ANWB Waterkaart J Grote Rivieren West 2014/2015

De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare cartografische en nautische informatie. Onmisbaar onderweg als u het gebied Grote Rivieren West wil bevaren.

- Met brandstofverkooppunten en maximum diepgang
- Inclusief brugnummers met verwijzingen naar Wateralmanak 2 voor bedieningstijden
- Inzetkaarten belangrijkste havens en plaatsen
- Scheur- en watervast
- Uitgebreide legenda

€13,50

ANWB Extra Italiaanse rivièra

Dé compacte reisgids Italiaanse Rivièra met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Italiaanse Rivièra heeft u een handzame reisgezel.

In het begin van de 19e eeuw werd de Italiaanse Rivièra al bezocht door reizigers, die een vakantie in het zuiden konden betalen. De Alpen en de Apennijnen beschermen de kust tegen noorden- en oostenwinden, waardoor het er nooit erg koud wordt. De gemiddelde temperatuur in januari ligt tussen de 8 en 10°C.

€9,95
Subscribe to RSS - ANWB Media