ANWB Media

Wie wat waar in de Wereld

visuele atlas van de aarde

Wie Wat Waar in de Wereld is een met prachtige atlas voor iedereen vanaf 10 jaar die nieuwsgierig is hoe de wereld in elkaar steekt en welke invloed wij mensen erop hebben. Meer dan 80 kaarten tonen in een oogopslag alle wetenswaardigheden over geografie, natuur, geschiedenis, technologie en cultuur in deze fascinerende atlas.

*Ruim 80 thematische kaarten
*Interessante atlas voor kinderen vanaf ca. 10 jaar
*Atlas met mooie tekeningen die duidelijk uitleg geven

€19,95

ANWB Bomengids van Europa

De ANWB Bomengids van Europa is een toonaangevende determineergids. In de bomengids staan meer dan 1.500 wilde en gekweekte soorten in Noordwest-Europa vermeld. Met bijna 3.000 gedetailleerde beschrijvingen krijgt de liefhebber voldoende aanknopingspunten om bomen in landschap of in de eigen woonomgeving te herkennen.

*Meer dan 1.500 soorten bomen
*3.000 gedetailleerde tekeningen
*Iedere soort beschreven en getekend op een dubbele pagina
*Nu in handige paperback

€27,50

ANWB Actief Sauerland

reisgids met wandelingen, fietstochten, autoroutes

Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.

ANWB Actief is dé reisgids voor actieve vakantiegangers. De gids is bedoeld voor reizigers die naar Sauerland op vakantie gaan en ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dat kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks.

€14,95

ANWB Actief Gardameer

reisgids met wandelingen, fietstochten, autoroutes
Vertaling: Henk Filippo
Vertaling: Maud Vink

Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.

ANWB Actief is dé reisgids voor actieve vakantiegangers. De gids is bedoeld voor reizigers die naar het Gardameer op vakantie gaan en ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dat kan met deze gidsen per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks.

€14,95

Bikepointer, houder voor fietsknooppunten alleen te bestellen per set van 6 ex ISBN 9789018029401

De Bikepointer is een handige houder voor fietsknooppunten op het fietsstuur. De knooppunt volgorde noteer je op het daarvoor bestemde kaartje. Dit gaat in de wind- en waterdichte bikepointer, die simpel met een elastiek op het stuur is te bevestigen. Zo is onderweg eenvoudig te zien wat het volgende knooppunt is. Op een kaartje is plaats voor maar liefst 25 knooppunten.

*Simpel te bevestigen en eenvoudig in gebruik
*Het routeverloop in een oogopslag bij de hand

€6,95

ANWB Fietskaart 8 Veluwe

schaal 1:50.000

De serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten, Veluwe is een onderdeel hiervan.

De kaarten hebben gedetailleerd kaartbeeld en laten u alles zien wat nodig is voor een plezierige fietstocht: alle fietsknooppunten, afstanden tussen de knooppunten, alle verharde en onverharde fietspaden, LF's en paddenstoelnummers. Ook staan op de kaarten straatnamen en staan fietsverhuur en fietspondjes aangegeven. Dit wordt aangevuld met toeristische informatie: van musea tot campings, van hunebedden tot kastelen. Schaal 1: 50.000 (1 cm = 500 m).

€8,95

ANWB Topografische Atlas Nederland 1:50.000

ANWB Topografische Atlas Nederland, 1:50.000, de meest complete atlas van Nederland.

In de ANWB Topografische Atlas Nederland staan de meest recente edities van alle kaarten 1:50.000 van het Kadaster Geo-Informatie. Wegen, rivieren, bebouwing en grondgebruik worden uitgebeeld door middel van symbolen, lijnen en kleurvlakken. Ook staan namen van gebieden en objecten op de kaart. Bovendien bevat de atlas een plaatsnamenregister en achtergrondinformatie over het gebruik van een topografische kaart. De legenda wordt uitgelegd aan de hand van fotos.

€14,95

ANWB Knooppuntenkaart Utrecht, Flevoland zuid, Veluwe en Gelders Rivierengebied

schaal 1:100.000

De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie bestaande uit 10 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijke knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€7,50

ANWB Phrasebook Dutch for travellers

Dutch for travellers, een Engelstalig gidsje voor toeristen om kennis te maken met de Nederlandse taal.

Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Engels en Engels-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er is ook een Duitstalig gidsje (Niederländisch für die Reise) verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

€7,50

ANWB Extra Napels

Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart.

ANWB Extra Napels en Pompeï beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen. Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

- Met 15 hoogtepunten
- Inclusief oriëntatiekaartjes
- Grote uitneembare kaart

€8,95

ANWB Wegenkaart Duitsland 4 Zwarte Woud, Bodensee

Zwarte Woud, Bodensee

ANWB Wegenkaart Duitsland; Zwarte Woud, Bodensee. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!

Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes en stadsplattegronden van Freiburg im Breisgau, Stuttgart en Ulm/Neu Ulm.

- Schaal 1:200.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,25
Subscribe to RSS - ANWB Media