ANWB Media

ANWB Wegenatlas Frankrijk

Deze uitgebreide wegenatlas Frankrijk op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.

De ANWB Wegenatlas Frankrijk biedt kaarten op een schaal van 1:300.000 (1 cm = 3 km) .
De atlas wordt aangevuld met stadsplattegronden ( 1:15.000) en detailkaarten van grote agglomeraties (1:100.000). Ook bevat de atlas Europese hoofdwegen (1:4.000.000). Hiermee vindt u gemakkelijk de kortste weg of juist een leuke toeristische route.

€13,95

ANWB Knooppuntenkaart Zuid-Holland en Noord-Holland zuid

De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie die bestaat uit 8 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijke knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€6,50

Het grote ANWB Reisboek Europa

een reis door Europa langs de meest fascinerende plekken in meer dan 1500 foto s

Ruim 650 pagina's reisinspiratie voor slechts 7,50

Het grote ANWB Reisboek Europa neemt je mee langs bijzondere Europese plekken, landschappen en bezienswaardigheden waarvan er vele op de Werelderfgoedlijst van de Unesco staan. Adembenemende beelden leiden je naar al die paradijselijke plekken die je allemaal eigenlijk wel eenmaal in je leven gezien moet hebben. Naast steden zoals Venetië, Londen en Parijs toont dit boek ook landschappen en plaatsen die wachten om ontdekt te worden.

€7,50

ANWB Wegenkaart Denemarken

ANWB Wegenkaart Denemarken is duidelijk leesbaar met veel extra's.
Veel kaart voor je geld !

Deze ANWB wegenkaart bevat wegennetwerk Denemarken met detailkaart omgeving Kopenhagen 1:120.000 en omgeving Malmö 1:120.000 en is gemakkelijk hanteerbaar .
Bevat goede uitsneden, kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes.

Inclusief legenda met zeer uitgebreide toeristische informatie.

Daarnaast stadsplattegronden van Kopenhagen, Aalborg, Arhus, Odense en Malmö.

Inclusief plaats- en straatnamenregister.

€8,25

ANWB Wateratlas Staande Mastroute

over de binnenwateren van de Delta naar Den Helder en de Dollard

De staande-mastroute van het Haringvliet naar Delfzijl, is voor zeilers het alternatief voor de route over de Noordzee.
De hele route is in deze Wateratlas in kaart gebracht op basis van de reguliere ANWB waterkaarten. Voor het gemak vindt u de bedieningstijden en de uitgebreide voorzieningen in de jachthavens direct op de kaartbladen.
Deze overzichtelijke ANWB Wateratlas bevat het volgende:
- De staande-mastroute in 4 delen met twee alternatieve trajecten:
- via Leiden / Haarlem of Aalsmeer naar Amsterdam

€19,95

ANWB Extra Valencia

Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart.

ANWB Extra Valencia beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen. Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

- Met 15 hoogtepunten
- Inclusief oriëntatiekaartjes
- Grote uitneembare kaart

€8,95

ANWB Natuurgids

dieren- en plantengids voor heel Europa

De ANWB Natuurgids biedt veel informatie over dier- en plantensoorten. Met ruim 4000 foto's zijn er meerdere foto's per soort en daarnaast zijn er verspreidingskaartjes opgenomen bij vogels en andere soorten die zich gedurende het jaar verplaatsen. De gids beschrijft de belangrijke kenmerken en wetenswaardigheden per soort, de gegevens zijn overzichtelijk gerangschikt en met handige kleurcodes is het zoeken vergemakkelijkt.

€12,95

ANWB Wegenkaart Frankrijk

ANWB Wegenkaart Frankrijk. Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Frankrijk is veel kaart voor je geld!

€9,25

ANWB Extra Normandië

Dé compacte reisgids Normandië. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Normandië hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek de Mont St-Michel of maak een kanotocht over de Orne." In deze reisgids Normandië staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Normandië.

€8,95

ANWB Extra Kos

Dé compacte reisgids Kos. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Kos hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek het vulkanische eiland Nissyros of maak een culinaire tocht door Kos" In de reisgids Kos staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Kos.

€8,95

ANWB Extra Eifel

Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart.

ANWB Extra Eifel beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen. Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

- Met 15 hoogtepunten
- Inclusief oriëntatiekaartjes
- Grote uitneembare kaart

€8,95

ANWB Watersport Handboek motorboot varen

praktische tips voor aan boord voor open boten en kajuitjachten

Dit handboek voor motorbootvaarders, vol praktische tips voor aan boord, behandelt een groot aantal, zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor open boten en kajuitjachten.

Het varen met een motorboot wordt steeds populairder in Nederland. Maar om goed en veilig te kunnen varen is wel enige basiskennis vereist. Net zomin als we zonder rijbewijs de openbare weg opgaan, moeten we ook niet zonder de benodigde vaardigheden het openbare water opzoeken. Dit handboek helpt u bij het vergaren van deze benodigde kennis.

€19,50

ANWB Extra Kroatische kust

Dé compacte reisgids Kroatische kust. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Kroatische kust hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek de kathedraal van Sibenik of wandel in het bijzondere Hvar-Stad." In deze reisgids Kroatische kust staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Kroatische kust.

€8,95

ANWB Knooppuntenkaart Noord-Holland, Wadden en Friesland west

De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie bestaande uit 10 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijke knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€6,50
Subscribe to RSS - ANWB Media