ANWB Media

ANWB Knooppuntenkaart Zeeland, Brabant west en midden en grensstreek

De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie bestaande uit 10 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijke knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€7,50

ANWB Knooppuntenkaart België: Antwerpen, West- & Oost-Vlaanderen

Antwerpen, West en Oost-Vlaanderen

Fietsroutenetwerken in heel Nederland en noordelijke België in 10 kaarten.
Een serie die bestaat uit 10 kaarten, die samen Nederland en het noordelijke deel van België beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijk knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€7,50

ANWB Extra Malta

Dé compacte reisgids Malta. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Malta hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek de St. Jans-cokathedraal of daal af naar de onderwereld in de Pauluscatacomben in Rabat." In deze reisgids Malta staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Malta.

€9,95

ANWB Wegenatlas Frankrijk

Deze uitgebreide wegenatlas Frankrijk op A4 formaat biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.

De ANWB Wegenatlas Frankrijk biedt kaarten op een schaal van 1:300.000 (1 cm = 3 km) .
De atlas wordt aangevuld met stadsplattegronden ( 1:15.000) en detailkaarten van grote agglomeraties (1:100.000). Ook bevat de atlas Europese hoofdwegen (1:4.000.000). Hiermee vindt u gemakkelijk de kortste weg of juist een leuke toeristische route.

€13,95

ANWB Wegenkaart Frankrijk 8 Dordogne, Auvergne, Limousin

Dordogne, Auvergne, Limousin

ANWB Wegenkaart Frankrijk; Dordogne, Auvergne, Limousin. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!
Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartje Lyon (schaal 1:120.000) en stadsplattegronden van Limoges en Lyon.

- Schaal 1:300.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,25

ANWB Wegenkaart Frankrijk

ANWB Wegenkaart Frankrijk. Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Frankrijk is veel kaart voor je geld!

€9,25

ANWB Wegenkaart Europa

ANWB Wegenkaart Europa. Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Europa is veel kaart voor je geld!
- Plaats- en straatnamenregister
- Opvallende bezienswaardigheden

€9,25

ANWB Wegenkaart Frankrijk 9 Provence, Côte d'Azur, Alpen zuid

Provence, Cote d Azur, Alpen zuid

ANWB Wegenkaart Frankrijk; Provence, Cote d' Azur, Alpen zuid. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel waar voor je geld!
Deze wegenkaart bevat de gebieden: Provence, Côte d'Azur en Alpen zuid.

De kaart is voorzien van: goede uitsneden, kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes en stadsplattegrond Marseille, Avignon, Aix-en-Provence, Nice, Cannes en Monte Carlo.

- Schaal: 1:300.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,25

ANWB Wegenkaart Duitsland 4 Zwarte Woud, Bodensee

Zwarte Woud, Bodensee

ANWB Wegenkaart Duitsland; Zwarte Woud, Bodensee. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!

Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes en stadsplattegronden van Freiburg im Breisgau, Stuttgart en Ulm/Neu Ulm.

- Schaal 1:200.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,25

ANWB Knooppuntenkaart Overijssel en Achterhoek

De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie bestaande uit 10 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijke knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€7,50

ANWB Wegenkaart Frankrijk 5 Loiredal

ANWB Wegenkaart Frankrijk 5, Loiredal. Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Frankrijk 5, Loiredal is veel kaart voor je geld!

€8,25

ANWB Wegenkaart Oostenrijk 1 Tirol/Vorarlberg, Südtirol (I), Beierse Alpen (D)

ANWB Wegenkaart Oostenrijk 1, Tirol/Vorarlberg, Südtirol (I), Beierse Alpen (D). Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend. De kaart bevat goede uitsneden, is gemakkelijk hanteerbaar, heeft een kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen en knooppunten en de wegenkaart biedt stadsplattegronden en agglomeratiekaartjes. De kaart is voorzien van een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en heeft een duidelijke schaal. De wegenkaart Oostenrijk 1, is veel kaart voor je geld!

€8,25

ANWB Fietskaart 16 Zeeland

ANWB Fietskaart 16 Zeeland behoort tot de succesvolle serie ANWB fietskaarten. De fietskaart heeft een schaal van 1:50.000 en daardoor zeer gedetailleerd kaartbeeld. De fietskaart toont alles voor de fietser: alle fietspaden, verhard en onverhard, fietsknooppunten, afstanden tussen knooppunten, paddenstoelnummers, fietsverhuur en fietsservicepunten.
Dit wordt nog aangevuld met uitgebreide toeristische informatie. In deze nieuwe editie zijn de wijzigingen in het knooppuntennetwerk verwerkt.De fietskaart 16 Zeeland is tevens voorzien van het nieuwe fietsroutenetwerk.

€8,95

ANWB Fietskaart 2 Friesland noord, Friese Waddeneilanden

ANWB Fietskaart 2 Friesland noord en Friese Waddeneilanden behoort tot de succesvolle serie ANWB fietskaarten. De fietskaart heeft een schaal van 1:50.000 en daardoor zeer gedetailleerd kaartbeeld. De fietskaart toont alles voor de fietser: alle fietspaden, verhard en onverhard, fietsknooppunten, afstanden tussen knooppunten, paddenstoelnummers, fietsverhuur en fietsservicepunten.
Dit wordt nog aangevuld met uitgebreide toeristische informatie. In deze nieuwe editie zijn de wijzigingen in het knooppuntennetwerk verwerkt.

€8,95

ANWB Fietskaart 12 Noord-Holland noord, Texel

Texel

De serie ANWB Fietskaarten bestaat uit 20 kaarten, Noord-Holland noord, Texel is een onderdeel hiervan.

De kaarten hebben gedetailleerd kaartbeeld en laten u alles zien wat nodig is voor een plezierige fietstocht: alle fietsknooppunten, afstanden tussen de knooppunten, alle verharde en onverharde fietspaden, LF's en paddenstoelnummers. Ook staan op de kaarten straatnamen en staan fietsverhuur en fietspondjes aangegeven. Dit wordt aangevuld met toeristische informatie: van musea tot campings, van hunebedden tot kastelen. Schaal 1: 50.000 (1 cm = 500 m).

€8,95

ANWB Wereldreisgids Canada oost

De Wereldreisgids Canada oost is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die gaat voor kolkende rivieren en eindeloze bossen. Het oosten van Canada is een uniek gebied met o.a. het 'Amerikaanse' Toronto en het 'Franse' Montreal, de Atlantische Oceaan en de woeste Niagara watervallen.

€24,95
Subscribe to RSS - ANWB Media