ANWB Media

Bikepointer, houder voor fietsknooppunten alleen te bestellen per set van 6 ex ISBN 9789018029401

De Bikepointer is een handige houder voor fietsknooppunten op het fietsstuur. De knooppunt volgorde noteer je op het daarvoor bestemde kaartje. Dit gaat in de wind- en waterdichte bikepointer, die simpel met een elastiek op het stuur is te bevestigen. Zo is onderweg eenvoudig te zien wat het volgende knooppunt is. Op een kaartje is plaats voor maar liefst 25 knooppunten.

*Simpel te bevestigen en eenvoudig in gebruik
*Het routeverloop in een oogopslag bij de hand

€6,95

ANWB Fietskaart 2 Friesland noord, Friese Waddeneilanden

ANWB Fietskaart 2 Friesland noord en Friese Waddeneilanden behoort tot de succesvolle serie ANWB fietskaarten. De fietskaart heeft een schaal van 1:50.000 en daardoor zeer gedetailleerd kaartbeeld. De fietskaart toont alles voor de fietser: alle fietspaden, verhard en onverhard, fietsknooppunten, afstanden tussen knooppunten, paddenstoelnummers, fietsverhuur en fietsservicepunten.
Dit wordt nog aangevuld met uitgebreide toeristische informatie. In deze nieuwe editie zijn de wijzigingen in het knooppuntennetwerk verwerkt.

€8,95

ANWB Campinggids Kleine campings 2015/2016

Speciaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers heeft de ANWB de gids Kleine campings (maximaal 40 standplaatsen). In de nieuwste editie zijn ruim 1.700 kleinschalige campings geselecteerd in Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Groot-Brittannië, Ierland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Kroatië, Tsjechië, Hongarije, Slovenië, Spanje en Portugal.

€12,95

ANWB Campinggids 1 - 2015/2016

ANWB Campinggids deel 1-2015/16 is uitgevoerd in een groter formaat. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de uitgebreide inspectierapporten zijn de alom gewaardeerde ANWB Beoordelingssterren voor de campings toegekend.

Nieuw voor de campinggids 2015/16 is de afmeting. Uit onderzoek is gebleken dat de kampeerder een groter lettertype en symboolaanduiding kan waarderen. Dit is gelukt door het formaat te vergroten.

€13,95

ANWB Fietsatlas Nederland

schaal 1:100.000

Heel Nederland bij de hand met één complete fietsatlas.
ANWB Fietsatlas Nederland bestaat uit: 218 fietskaartbladen in een ringband, die samen ons hele land beslaan en 4 aparte stadsbladen. De kaarten geven alle fietsknooppunten en fietspaden weer en uitgebreide toeristische informatie. Dankzij de nieuwe schaal 1:100.000 fiets je niet snel van de kaart af.

- alle fietsknooppunten, fietspaden en LF-routes
- een plaatsnamenregister
- aparte kaarten voor Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht

€22,95

ANWB Wegenkaart Duitsland 4 Zwarte Woud, Bodensee

Zwarte Woud, Bodensee

ANWB Wegenkaart Duitsland; Zwarte Woud, Bodensee. Duidelijk leesbaar met veel extra's. Veel kaart voor je geld!

Deze wegenkaart is voorzien van goede uitsneden, heeft een kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes en stadsplattegronden van Freiburg im Breisgau, Stuttgart en Ulm/Neu Ulm.

- Schaal 1:200.000
- Gemakkelijk hanteerbaar
- Met uitgebreid plaats- en straatnamenregister

€8,25

ANWB Wegenkaart Nederland noord

ANWB Wegenkaart Nederland noord is onderdeel van een volledige set kaarten die heel Nederland beslaat. De kaart, gemaakt voor automobilisten, beschrijft noord Nederland en is gedetailleerd op schaal 1:200.000. De afritnummers, parkeerplaatsen, restaurants en benzinestations zijn weergegeven op de kaart.

* Schaal 1:200.000
* Plattegronden van de belangrijkste steden
* Uitgebreid plaatsnamenregister
* Inclusief alle afritnummers
* Is als set en ook los verkrijgbaar

€6,25
Subscribe to RSS - ANWB Media