ANWB Media

Links + Rechts van de Snelweg 2016

Duitstalig met Nederlandstalige uitleg

Links & Rechts van de Autobahn is inmiddels een klassieker. Het is een handige gids voor het reizen over de Europese snelwegen, met een overzicht van ruim 4500 hotels langs de snelwegen naar Zuid-Frankrijk, Duitsland, de Alpen, Italië, maar ook Scandinavië. Alle hotels liggen binnen 10 kilometer van de snelwegen en de gids bevat ook alle Raststätten en tankstations.

* Meer dan 4500 hotels, max 10 kilometer van de snelweg
* Kwaliteitskeuze 1* tot 4****
* Een dekking van 22 Europese landen

€13,95

ANWB E-bikebox Nederland

75 routes voor de elektrische fiets

De ANWB E-bikebox bevat 75 losbladige routes verspreid over Nederland die bij uitstek geschikt zijn voor een heerlijke tocht met de elektrische fiets. De routes zijn tussen de 27 en 65 km lang met tips voor parkeren, bezienswaardigheden en gezellige horeca. Een handzaam gidsje in de box biedt naast algemene informatie over e-bikes een overzicht van verhuurlocaties en oplaadpunten onderweg. Door de routeteksten en het bijbehorende kaartje extra goed leesbaar te maken, kan ook de seniore e-bikebezitter zonder zorgen op pad.

€27,50

ANWB Extra Krakau

Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart.

ANWB Extra Krakau beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen.Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

- Met 15 hoogtepunten
- Inclusief oriëntatiekaartjes
- Grote uitneembare kaart

€9,95

ANWB WANDELGIDS WANDELEN MET JE HOND

In de ANWB-wandelgids Wandelen met je hond staan 31 leuke en afwisselende wandelingen door gebieden waar de hond nog grotendeels lekker los mag lopen. En waar mag dat nog? Auteur Nicky Gootjes geeft daarnaast praktische tips voor de omgang met de hond. In de gids is tot slot voor elke provincie is een overzicht opgenomen van waterplekken waar de hond vrij mag spelen en zwemmen en de overnachtingsplekken waar honden van harte welkom zijn. Kortom; voor wie er met de hond een dagje of een weekend op uit wil, biedt deze gids een onmisbare schat aan informatie.

€13,95

ANWB Wegenkaart Nederland noord

ANWB Wegenkaart Nederland noord is onderdeel van een volledige set kaarten die heel Nederland beslaat. De kaart, gemaakt voor automobilisten, beschrijft noord Nederland en is gedetailleerd op schaal 1:200.000. De afritnummers, parkeerplaatsen, restaurants en benzinestations zijn weergegeven op de kaart.

* Schaal 1:200.000
* Plattegronden van de belangrijkste steden
* Uitgebreid plaatsnamenregister
* Inclusief alle afritnummers
* Is als set en ook los verkrijgbaar

€6,25

ANWB Goud Beieren

Dé reisgids Beieren voor de liefhebber van kunst, cultuur, landschap en natuur.
Deze reisgids Beieren bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. "Bezoek bijvoorbeeld de steden München en Regensburg of ga wandelen in de Beierse Alpen."Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de reisgids. Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB een selectie gemaakt van hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden.

€19,95

ANWB rijopleiding CD-rom Examentraining Rijbewijs A - Motorfiets

Het ideale leermiddel voor een geslaagd examen en is een nuttige aanvulling op het theorieboek.

Met de ANWB CD-Rom Examentraining Rijbewijs A - Motor oefent u voor het officiële CBR theorie-examen. De 400 oefenvragen in de examens op deze CD-Rom worden op dezelfde manier gepresenteerd als het CBR theorie-examen. Na ieder proefexamen volgt het resultaat met een uitgebreide motivatie, om te leren van de eventueel gemaakte fouten. Deze CD-Rom is een nuttige aanvulling op het theorieboek.

€19,50

ANWB Vogelgids van Europa

Deze nieuwe editie van de ANWB Vogelgids van Europa beschrijft ruim 900 vogelsoorten in Europa en delen van Noord-Afrika. De gids bevat 4000 gedetailleerde tekeningen in kleur. Nauwkeurige kaarten geven de trekroutes en broed- en wintergebieden weer. In de gids staan zelfs beschrijvingen van vogelgeluiden. De gids bevat een register van vogelnamen in het Nederlands, Latijns en Engels.

€32,95
Subscribe to RSS - ANWB Media