ANWB Media

ANWB Extra Costa Blanca

Compacte reisgids inclusief grote uitneembare kaart.

ANWB Extra Costa Blanca beschrijft 15 hoogtepunten: dé plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven. De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen. Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

- Met 15 hoogtepunten
- Inclusief oriëntatiekaartjes
- Grote uitneembare kaart

€9,95

ANWB Wegenatlas Italië

1:300.000

De ANWB Wegenatlas Italië biedt u actueel en gedetailleerd kaartwerk.
De atlas Italië biedt wegenkaarten met een schaal 1:300.000 op A4-formaat met plaatsnamenregister.
Deze wegenatlas is aangevuld met 24 stadsplattegronden (1:15.000) en 10 agglomeratiekaarten (1:100.000).
Kaarten van Europa (1:4.000.000) maken deze wegenatlas tot een handige hulp bij het plannen van uw reis!

€13,95

ANWB Extra Kroatische kust

Dé compacte reisgids Kroatische kust. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Kroatische kust hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek de kathedraal van Sibenik of wandel in het bijzondere Hvar-Stad." In deze reisgids Kroatische kust staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Kroatische kust.

€9,95

ANWB Extra Slovenië

Dé compacte reisgids Slovenië. Met handige uitneembare kaart.

Met de ANWB Extra reisgids Slovenië hebt u een handzame reisgezel. "Bezoek de zoutpannen van Secovlje of maak een boottocht door een wilde ravijn in het Socadal." In de reisgids Slovenië staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft 15 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte reisgids Slovenië.

€9,95

ANWB Watersport Handboek motorboot varen

praktische tips voor aan boord voor open boten en kajuitjachten

Dit handboek voor motorbootvaarders, vol praktische tips voor aan boord, behandelt een groot aantal, zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor open boten en kajuitjachten.

Het varen met een motorboot wordt steeds populairder in Nederland. Maar om goed en veilig te kunnen varen is wel enige basiskennis vereist. Net zomin als we zonder rijbewijs de openbare weg opgaan, moeten we ook niet zonder de benodigde vaardigheden het openbare water opzoeken. Dit handboek helpt u bij het vergaren van deze benodigde kennis.

€19,50

ANWB Stadskaart Rome

Vertaling: Hans Hogendoorn

De ANWB Stadskaart Rome biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaardigheden, musea, een metrokaartje, omgevingskaart, straatnamenregister en allerlei praktische gegevens.

Deze kaart is duidelijk leesbaar, kan tegen een stootje én maakt verdwalen bijna onmogelijk

- Watervast, scheurt niet
- Veel praktische tips
- Toeristische hoogtepunten

€9,95

ANWB Actief Dolomieten

Dé reisgids Dolomieten voor de actieve vakantieganger. Met dagtochten, wandelingen, en fietsroutes.
De Dolomieten vormen een uniek berggebied aan de zuidkant van de lange Alpenketen. Het gebied bestaat uit een bijna aaneengesloten reeks beschermde natuurgebieden met elk zijn eigen specialiteit. Deze reisgids Dolomieten is bedoeld voor reizigers die ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dit kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto.

€14,95

ANWB Actief Zweden

reisgids met wandelingen, fietstochten, autoroutes

Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.

ANWB Actief is dé reisgids voor actieve vakantiegangers. De gids is bedoeld voor reizigers die naar Zweden op vakantie gaan en ter plekke een aantal dagtochten willen maken om de omgeving te verkennen. Dat kan met deze gids per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks.

€14,95

ANWB Actief Toscane

Dé reisgids voor de actieve vakantieganger. Met dagtochten, wandelingen en fietsroutes, waarvan de beginpunten zijn voorzien van navigatiecodes voor Garmin of TomTom.
De ANWB Actief gids Toscane is bedoeld voor actieve reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke de omgeving willen verkennen door het maken van dagtochten per fiets, te voet of met de auto. De wandel- en fietsroutes zijn voorzien van handige GPS-tracks.

€14,95

ANWB Stadskaart Barcelona

Vertaling: Hans Hogendoorn

De ANWB Stadskaart Barcelona biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaardigheden, musea, een metrokaartje, omgevingskaart, straatnamenregister en allerlei praktische gegevens.

Deze kaart is duidelijk leesbaar, kan tegen een stootje én maakt verdwalen bijna onmogelijk

- Watervast, scheurt niet
- Veel praktische tips
- Toeristische hoogtepunten

€9,95

ANWB Stadskaart Berlijn

Vertaling: Hans Hogendoorn

De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaardigheden, musea, een metrokaartje, omgevingskaart, straatnamenregister en allerlei praktische gegevens.

Deze kaart is duidelijk leesbaar, kan tegen een stootje én maakt verdwalen bijna onmogelijk

- Watervast, scheurt niet
- Veel praktische tips
- Toeristische hoogtepunten

€9,95
Subscribe to RSS - ANWB Media