ANWB Media

Links + Rechts van de snelweg 2017

ANWB Links + Rechts van de snelweg 2017

ANWB Links + Rechts is dé hotelgids voor iedereen die met de auto op vakantie gaat!

In de gids Links + Rechts staan ruim 4500 logeeradressen, in 24 West- en Midden-Europese landen, waaronder Frankrijk, Scandinavië, Nederland, België, de Alpenlanden en Midden-Europa. De hotels liggen op maximaal 15 kilometer van de snelweg.

€13,95

Wereldreisgids Australië

ANWB Wereld Reisgids Australië
De ANWB Wereldreisgids Australië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Australië. Het land van stofhappen op eindeloze kaarsrechte wegen, de kleurrijke onderwaterwereld van het Great Barrier Reef en de drie zusters van de Blue Mountains. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het Opera House in Sydney en St. Paul's Cathedral in Melbourne.

€27,95

Klein Vaarbewijs I + II cursusboek incl. CD rom

opleiding voor het examen

Klein Vaarbewijs I + II cursusboek 23e druk
Inclusief CD-rom met oefenexamens
Voor je ligt de drieëntwintigste druk van het cursusboek voor het Klein Vaarbewijs. De inhoud is afgestemd op de actuele exameneisen. Uitgeverij ANWB heeft geprobeerd de inhoud overzichtelijk en toegankelijk te maken. De bladzijden zijn daarom opgebouwd uit twee kolommen. Een brede met de volledige stof voor de examens en een smalle met aandachtspunten en tips.
Uiteraard zijn de verhelderende illustraties gehandhaafd.

€32,95

Klein Vaarbewijs I + II cursusboek

Klein Vaarbewijs I + II cursusboek 23 e druk
Voor je ligt de drieëntwintigste druk van het cursusboek voor het Klein Vaarbewijs. De inhoud is afgestemd op de actuele exameneisen. Uitgeverij ANWB heeft geprobeerd de inhoud overzichtelijk en toegankelijk te maken. De bladzijden zijn daarom opgebouwd uit twee kolommen. Een brede met de volledige stof voor de examens en een smalle met aandachtspunten en tips.
Uiteraard zijn de verhelderende illustraties gehandhaafd.

€19,95

Wereldreisgids Zuid-Afrika

ANWB Wereld Reisgids Zuid-Afrika
De ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Zuid-Afrika. Het land van de vele nationale parken zoals het Krugerpark en de prachtige stranden. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het Gold of Africa Museum in Kaapstad en het Apartheid Museum in Johannesburg

€24,95

ANWB Rijbewijs B Oefenboek - Auto

Oefenboek Theorie Auto - Rijbewijs B

Oefenboek met 650 vragen, voor iedereen die graag in één keer slaagt!

Wat is het geheim achter slagen voor je theorie-examen rijbewijs B? Oefenen, oefenen en nog eens oefenen! Het Oefenboek Rijbewijs B van de ANWB helpt je hierbij.

10 examens in een boek
Door te oefenen, pas je de theorie toe in verschillende verkeerssituaties. Je leert gevaarlijke situaties herkennen, ziet hoe de regelgeving werkt en je vergroot je verkeersinzicht. Dit Oefenboek Rijbewijs B bevat 10 examens met in totaal 650 vragen. Genoeg te oefenen dus!

€18,95

ONTDEK NORMANDIË

ANWB Ontdek reisgids Normandië
Verken Normandië op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Normandië! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de tuin van Claude Monet in Giverny en de invasiestranden niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en bezoek het geboortehuis van componist Erik Satie of de botanische tuinen rond Cherbourg.

€17,95

Rijles auto Het Nederlandse praktijk boekje Praktijk autorijles - Het CBR rijexamen - Rijbewijs op zak

het Nederlandse praktijk boekje

Het Nederlandse praktijk boekje voor de rijles auto. Een schat aan informatie voor het behalen van rijbewijs-b. Met informatie over net nieuwe rijden, zuinig en milieubewust.Uiteraard alle informatie bewegwijzering en wegnummering, bijzondere verrichtingen en situaties die in het verkeer voorkomen zoals gladheid.

- Het nieuwe rijden, Zuinig en autobewust autorijden.
- Weginformatie, het syteem van bewegwijzering
- Bijzondere verrichtingen
- Informatie over de moderne autotechnologie

€11,50

Extra Florence

ANWB Extra reisgids Florence - Italië
Ontdek Florence met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Florence! De Florentijnen vinden dat zij het beste Italiaans spreken, ze beter gekleed gaan dan hun landgenoten en dat ze nou eenmaal in de mooiste stad van Italië wonen. Ervaar het allemaal zelf tijdens een leuke citytrip naar Florence.

€11,99

Extra Berlijn

ANWB Extra Reisgids Berlijn - Duitsland

Ontdek Berlijn met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Berlijn! Berlijn is hip en heeft een buitengewoon verleden. Een combinatie die een bezoek aan de stad uniek maakt. Je kunt er uitstekend fietsen en Berlijn is een uitzonderlijk groene stad, met bomen in bijna alle straten.

€11,99

ANWB Theorieboek Rijbewijs A - Motorfiets + CD-ROM

Theoriepakket Motor - Rijbewijs A, Theorieboek + Cd-rom Examentraining met 400 oefenvragen

Theorieboek + CD-rom Motor, de slimme weg naar je motorrijbewijs!

Ga jij voor de beste voorbereiding op je theorie-examen voor de motor? Kies dan voor het complete theoriepakket Motor - Rijbewijs A van de ANWB.

De beste combi van leren en oefenen
Het Theoriepakket Rijbewijs A bestaat uit:

* Het Theorieboek Rijbewijs A.
* De CD-rom Examentraining Rijbewijs A, inclusief 400 oefenvragen (voor Windows of Mac OS).

€32,50

Extra Wenen

ANWB Extra reisgids Wenen - Oostenrijk
Ontdek Wenen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Wenen! Wenen heeft een fantastisch moderne skyline, in de binnenstad stikt het van de barokke en jugendstil pronkgevels. Je kunt er ontspannen in een van de vele parken of op een zonnig terras. Dit maakt Wenen dé bestemming voor een leuke citytrip.

€11,99

Extra Valencia

ANWB Extra reisgids Valencia - Spanje
Ontdek Valencia met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Valencia! Ze zeggen wel eens: "Valencia is het echte authentieke Spanje". Hier kom je nog niet zoveel toeristen tegen, terwijl het de op twee na grootste stad van Spanje is. Dat maakt Valencia tot dé bestemming voor een leuke citytrip.

€11,99

Extra Oslo

ANWB Extra reisgids Oslo - Noorwegen
Ontdek Oslo met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Oslo! In Oslo kan je alle kanten op: 's avonds op hoge hakken en in chique shirts van cocktails nippen in een hippe bar, de volgende dag met wandelschoenen door de uitgestrekte bossen van de Marka lopen. Dit maakt Oslo tot dé bestemming voor een leuke citytrip.

€11,99

Extra Dubai

ANWB Extra reisgids Dubai
Ontdek Dubai met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Dubai! De 340 dagen zon per jaar, betoverende lange zandstranden aan de Perzische Golf, de avontuurlijke woestijn direct voor de deur en de gigantische shoppingmalls, maken Dubai tot dé bestemming voor een leuke citytrip.

€11,99

ANWB Theorieboek Rijbewijs B - Auto met Oefen CD

Theoriepakket Auto - Rijbewijs B Theorieboek + Cd-rom Examentraining met 650 oefenvragen

Theorieboek + CD-rom Auto, de slimme weg naar je rijbewijs B!

Ga jij voor de meest complete voorbereiding op je theorie-examen rijbewijs B? Kies dan voor het Theoriepakket Auto - Rijbewijs B van de ANWB.

De beste combi van leren en oefenen
Het complete Theoriepakket Rijbewijs B bestaat uit:

* Het Theorieboek Rijbewijs B.
* De CD Examentraining Rijbewijs B, inclusief 650 oefenvragen (voor Windows of Mac OS).

€32,95
Subscribe to RSS - ANWB Media