ANWB Media

ANWB Europakaart plano in koker met ophangstrips

Wat spreekt meer tot de verbeelding dan een grote, kleurrijk uitgevoerde Europakaart aan de muur? Deze wandkaart van de ANWB bevat een schat aan nuttige informatie.

Op de ANWB Europakaart wordt Europa staatkundig weergegeven. Alle landen zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, gebergten en alle belangrijke Europese steden staan erop vermeld. Leuk voor kinderen om Europa topografisch te leren kennen of om favoriete of bekende plekken te markeren.

€15,95

ANWB Landkaart Nederland plano in koker met ophangstrips en speciale markeerstift

ANWB Landkaart Nederland, de landkaart met een staatkundige weergave van Nederland. Water, wegen en natuurgebieden staan op de landkaart aangegeven, maar ook de belangrijkste steden en dorpen staan erop. De landkaart beschikt over een speciale laag waardoor deze beschrijfbaar en uitwisbaar is met de bijgeleverde stift.

- Landkaart met interessante staatkundige informatie
- Compleet met marker en ophangstrips
- Afmeting 84 cm breed x 119 cm hoog

€15,95

ANWB Sprachführer Niederländisch für die Reise

Niederländisch für die Reise, een Duitstalig gidsje voor toeristen om kennis te maken met de Nederlandse taal.

Deze taalgids is onderverdeeld in een aantal hoofdstukken zoals: overnachten, medische hulp, winkelen en problemen in de stad. Naast de alledaagse zinnen en uitdrukkingen bieden de woordenlijsten (Nederlands-Duits en Duits-Nederlands) veel hulp. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven. Er is ook een Engelstalig gidsje (Dutch for travellers) verkrijgbaar.

De beste taalgids volgens de Consumentenbond!

€7,50
Subscribe to RSS - ANWB Media