ANWB Media

ANWB Campinggids 2 - 2015/2016

ANWB Campinggids deel 2-2015/16 is weer volledig geactualiseerd. De ANWB campinginspecteurs zijn in het afgelopen hoogseizoen weer op inspectie uitgetrokken om vele campings in Europa aan een rechtvaardige inspectie te onderwerpen. Mede op basis van de uitgebreide inspectierapporten zijn de alom gewaardeerde ANWB Beoordelingssterren voor de campings toegekend.

Nieuw voor de campinggids 2015/16 is de afmeting. Uit onderzoek is gebleken dat de kampeerder een groter lettertype en symboolaanduiding kan waarderen. Hier heeft de ANWB gehoor aan gegeven.

€13,95

ANWB Wereldreisgids Canada oost

De Wereldreisgids Canada oost is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die gaat voor kolkende rivieren en eindeloze bossen. Het oosten van Canada is een uniek gebied met o.a. het 'Amerikaanse' Toronto en het 'Franse' Montreal, de Atlantische Oceaan en de woeste Niagara watervallen.

€24,95

ANWB Stadskaart New York

Vertaling: Hans Hogendoorn

De ANWB Stadskaart New York biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaardigheden, musea, een metrokaartje, omgevingskaart, straatnamenregister en allerlei praktische gegevens.

Deze kaart is duidelijk leesbaar, kan tegen een stootje én maakt verdwalen bijna onmogelijk

- Watervast, scheurt niet
- Veel praktische tips
- Toeristische hoogtepunten

€9,95

ANWB wandelgids Twente, Salland, Achterhoek

35 wandelingen 5-20 km

ANWB Wandelgids Twente, Salland, Achterhoek beschrijft 3 landstreken in het oosten van het land verspreid over de provincies Overijssel en Gelderland. Wandelen door bossen en open weidelandschappen; langs monumentale boerderijen, eeuwenoude schaapskooien en watermolens.

- 35 wandelingen 5 - 20 km
- Velden, heuvels en coulisselandschap
- In Twente routes via wandelknooppunten
- Achtergrondinformatie en routekaartjes

€12,95

ANWB Extra Antwerpen

Met de ANWB Extra reisgids Antwerpen heeft u een handzame reisgezel. "Breng een bezoek aan het modepaleis en het diamantmuseum, of drink een bolleke op de grote markt. "

In de reisgids Antwerpen staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB redactie heeft in deze reisgids Antwerpen een selectie gemaakt van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden.

De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids Antwerpen.

€9,95

ANWB Knooppuntenkaart België: Vlaams-Brabant, Belgisch Limburg & Luik

Vlaams-Brabant, Limburg en Luik

Fietsroutenetwerken in heel Nederland en noordelijke België in 10 kaarten
Een serie die bestaat uit 10 kaarten, die samen Nederland en het noordelijke deel van België beslaan. De kaarten zijn een uitkomst voor fietsers die puur op knooppunten fietsen en niet afgeleid willen worden door points of interest of landschapsdetails. Met een schaal van 1:100.000 is er voldoende detail om je te oriënteren en is de kaart groot genoeg voor kilometers fietsplezier op één kaart. Door de grote en duidelijk knooppunten zijn de kaarten gemakkelijk in gebruik, ook tijdens het fietsen.

€7,95

ANWB Fietsgids Nederland en Bikepointer

50 routes - 1 bikepointer - 75 knooppuntkaartjes

Cadeaubox ANWB Fietsgids Nederland & Bikepointer

Een praktische cadeaubox voor fietsliefhebbers. De box bevat de nieuwe fietsgids Nederland met daarin de 50 meest populaire fietsroutes. Alle routes lopen via knooppunten en zijn ingetekend op een geactualiseerde kaart op schaal 1:50.000. De routekaartjes laten het verloop van de route zien en in de beschrijving staan leuke lunchadressen, monumenten en wetenswaardigheden over de omgeving. En natuurlijk ook een handige bikepointer om de knooppunten van de uitgekozen route op over te nemen en zo aan het stuur te bevestigen.

€17,95

ANWB Wegenkaart Denemarken

ANWB Wegenkaart Denemarken is duidelijk leesbaar met veel extra's.
Veel kaart voor je geld !

Deze ANWB wegenkaart bevat wegennetwerk Denemarken met detailkaart omgeving Kopenhagen 1:120.000 en omgeving Malmö 1:120.000 en is gemakkelijk hanteerbaar .
Bevat goede uitsneden, kaartrand met wegnummers, afstanden tot plaatsen en knooppunten, agglomeratiekaartjes.

Inclusief legenda met zeer uitgebreide toeristische informatie.

Daarnaast stadsplattegronden van Kopenhagen, Aalborg, Arhus, Odense en Malmö.

Inclusief plaats- en straatnamenregister.

€8,95

Wereldreisgids Maleisië

Reisgids Maleisië en Singapore voor de reiziger die buiten de gebaande paden van Maleisië en Singapore wil komen.

De Wereldreisgids Maleisië en Singapore is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die wil verdwalen in dit veelzijdige gebied. Van kleurrijke koraalriffen, prachtige zandstranden en dichte oerwouden tot het economische wonderland Singapore en het rijke sultanaat Brunei.

€24,95

ANWB Extra IJsland

Met de ANWB Extra reisgids IJsland heeft u een handzame reisgezel. "Maak een wandeling langs de gletsjers, mountainbike rondom een vulkaan, of ontdek het uitgaansleven van Reykjavik."

In de reisgids IJsland staat actuele informatie over de bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB redactie heeft in deze reisgids IJsland een selectie gemaakt van 15 hoogtepunten voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden.

De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze reisgids IJsland.

€9,95

ANWB Wateratlas Staande Mastroute

over de binnenwateren van de Delta naar Den Helder en de Dollard

ANWB Wateratlas Staande Mastroute

De Wateratlas Staande Mastroute is een begrip onder zeilers die regelmatig met hun boot binnendoor van de ene kant van ons land naar de andere kant willen. Niet alleen staan de doorgaande vaarwegen hierin, maar ook de jachthavens met hun voorzieningen die je onderweg tegenkomt. En natuurlijk de bedieningstijden van de bruggen en sluizen, zodat je je toch optimaal kunt plannen

€19,95
Subscribe to RSS - ANWB Media